DIVIZII

Gama de uleiuri TRIATHLON

Calitate bazata pe experienta

Gama de uleiuri TRIATHLON include uleiuri de motor, transmisie si hidraulice de inalta performanta create si produse in Germania, in concordanta cu cele mai stricte si severe standarde de calitate. Würth se bazeaza pe 15 ani de experienta in acest domeniu, atat in Germania cat si in intreaga Europa.  jos_div_laborator1

Uleiurile de motor Würth TRIATHLON au o foarte mare arie de acoperire, practic putand fi recomandate pentru toti marii producatori de autovehicule (de oras, de teren, comerciale, industriale, de constructii, agricole etc.). In acest sens veti remarca aprobarile API (SM/SL/CF/CF-4/CI-4) si ACEA (A3/A4/B3/B4/C1/C2/C3, E3/E5/E7/E4/E6), care intrunesc cele mai stricte si severe conditii impuse de piata auto mondiala. Gama de vascozitati propusa: 15W40; 10W30; 10W40; 5W40; 5W30.

Uleiurile de transmisie Würth TRIATHLON intrunesc cele mai noi cerinte si reglementari API in materie, gama noastra de produse raspunzand, intr-o paleta foarte larga, solicitarilor producatorilor auto (europeni, americani, asiatici). Uleiurile de transmisie TRIATHLON se adreseaza atat autoturismelor, cat si vehiculelor (usoare, grele) comerciale, utilajelor industriale si agricole. Gama de vascozitati propusa: 80W, 85W90, 75W80, 75W90, 75W140. 

Uleiurile hidraulice Würth TRIATHLON sunt uleiuri de extrema presiune de inalta performanta, create special pentru sistemele hidraulice cu frane hidrostatice, utilaje hidraulice din constructii, excavatoare, elevatoare, masini si unelte industriale, platforme de ridicare si prese. Corespund standardelor DIN 51524 part 2. Gama de vascozitati propusa: 10; 22; 32; 46 si 68. 

Venim in intampinarea cerintelor dumneavoastra si va facilitam obtinerea informatiilor corecte si concrete, in utilizarea uleiului potrivit, punandu-va la dispozitie selectorul de uleiuri Würth (www.wuerth.de/oilguide). Nu trebuie decat sa selectati corect tipul de autovehicul utilizat, pentru a primi recomandarea Würth, referitoare la tipul de ulei, pe care vi-l propunem spre utilizare, in conditii optime de exploatare. 

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati si sa consultati catalogul de uleiuri Würth TRIATHLON (care insoteste fiecare reprezentant de vanzari Würth). Acest catalog va pune la dispozitie informatii complexe referitoare la fiecare tip de lubrifiant utilizat. 

Va multumim ca ati ales sa ne considerati un partener viabil in materie de uleiuri de motor, transmisie si hidraulice!

jos_div_uleiuri

Descarca:

Catalog uleiuri

Creeaza cont pe site

bilbioteca-brosuri-wurth