DIVIZII

Indunorm - componente hidraulice

Würth Romania avand o vasta experienta in comercializarea sistemelor profesionale de asamblare, va supune atenţiei un nou domeniu in care actioneaza, si anume componentele hidraulice.

Componente de provenienţă 100% germană, produse de compania Indunorm Hydraulik, membra a concernului Würth, produsele nostre respecta cu strictete cele mai severe standarde de calitate. Cu o experienta de peste 40 de ani, Indunorm Hydraulik este lider in furnizarea de componente hidraulice, fiind in permanenta preocupat de dezvoltarea solutiilor inovative pentru probleme specifice tehnologiei de conectare de inalta presiune in propriul departament de testare si dezvoltare. 

Astfel Würth Romania poate furniza urmatoarele tipuri de componente:

indunorm_1 furtunuri hidraulice de presiune, avand ca fluid de lucru uleiul hidraulic, sau apa, cu presiuni de lucru de pana la 700 bar, iar presiuni de plesnire de pana la 2800 bar
indunorm_2 armaturi universale sau tip multispira, aferente acestor furtunuri, pentru toate tipurile de filete (metric, JIC, BSP, KOMATSU, ORFS, NPTF), destinate atat regimului de lucru usor, cat si regimului de lucru greu)
indunorm_3  conectori pentru tevi, pentru diferite diametre si diferite tipuri de tevi
indunorm_4 adaptori (nipluri)  de trecere de la un diametru la altul, si de la un tip de filet la alt tip de filet
indunorm_5 cuple rapide metalice, cuple filetate si cuple multiple, pentru presiuni mari de lucru, avand ca fluid de lucru apa sau uleiul
indunorm_6 cuple rotative metalice, pentru ulei sau apa
indunorm_7  robineti de reglare a debitului, pentru sisteme ce folosesc ca fluid de lucru uleiul hidraulic sau apa
indunorm_8  manometre si conectica
indunorm_9  utilaje si accesorii, prese de sertizat. masini de debitat si decojit furtunuri, echipamente pentru indoit si bercluit teava, bancuri pentru probe sub presiune, dispozitive de curatat interiorul furtunurilor si al tevilor hidraulice, rafturi pentru manevrarea si depozitarea colacilor de furtun si a accesoriilor

De asemenea, dispunem de o linie completa de utilaje necesare sertizarii (confectionarii) furtunurilor de presiune complet echipate, in conformitate cu cerintele clientului. La solicitarea beneficiarului se vor executa furtunuri atipice, sau la dimensiunile cerute de client, cu armaturile indicate de acesta, sau identificate de catre tehnicienii nostrii.

Se pot executa furtunuri de presiune pentru toate tipurile de utilaje de constructii si agrigole, utilaje forestiere si de deszapezit, masini de injectat mase plastice, echipamente tipografice si miniere, cat si furtunuri de presiune pentru toate tipurile de aparate de spalat cu jet de apa sub inalta presiune (KARCHER, PORTOTECNICA, WAP, etc.). Furtunurile se vor executa cu componente din stocul propriu, sau prin comanda la furnizorul extern.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati si sa consultati cataloagele de mai jos. Aceste cataloage va pun la dispozitie date tehnice referitoare la fiecare componenta. 

Va multumim ca ati ales sa ne considerati un partener viabil in materie de componente hidraulice!

jos_indunorm

Descarca:

Furtunuri
Armaturi universale
Armaturi multispira
Fitinguri pentru teava
Adaptori
Adaptori flanse
Cuplaje filetate
Cuplaje multiple
Robineti
Bride fixare
Cuple rotative
Aparate de masura si conectica

Creeaza cont pe site

bilbioteca-brosuri-wurth