DIVIZII

Würth Auto/Cargo

div_autodiv_cargo

Un profesionist pentru profesionisti

Divizia Auto din cadrul Würth Romania cuprinde subdiviziile Autoturisme si Cargo.

Divizia Auto a Würth Romania se adreseaza urmatoarelor tipuri de clienti: reprezentante auto; service-uri independente pentru autoturisme, camioane, motociclete, ATV-uri etc; ateliere reparatii mecanica, caroserie, electrica; service parbriz; spalatorii auto; vulcanizari; benzinarii; alte firme cu domeniul de activitate auto (ex: transportatori persoane si marfa, reparatii utilaje agricole etc). In total colaboram cu peste 10.000 de clienti din Romania, de la cei mai mici pana la cei mai mari, acoperind intreaga suprafata a tarii. Pentru noi toti clientii sunt importanti!

Cu o gama de produse care numara peste 20.000 de articole putem acoperi cele mai variate cerinte ale clientilor nostri. Reprezentantii nostri de vanzari viziteaza clientii cu regularitate, comenzile lor sunt transmise catre depozitul principal din Otopeni de unde marfa este trimisa in tara in cel mai scurt timp posibil, 98% dintre liniile comenzilor fiind livrate in 24 de ore.

Gama de produse oferite cuprinde: scule de mana, electrice si pneumatice; organe de asamblare; produse chimice pentru lubrifiere, etansare, curatare, polisare, aditivi, adezivi; scule aschietoare, abrazivi; echipament protectia muncii s.a.m.d.

Reprezentantii nostri comerciali sunt permanent la curent cu cele mai noi produse si tehnologii prin intermediul cursurilor speciale de pregatire. Astfel, ei devin parteneri competenti in rezolvarea tuturor problemelor dumneavoastra.

div_auto_cargo

Descarca:

Brosura WOW!
Catalog uleiuri
Pliant CARGO

Creeaza cont pe site

bilbioteca-brosuri-wurth