COMPANIA

Würth - o poveste de succes traita din 1994 si in Romania.

Grupul Würth reprezinta opera de o viata a ilustrului Profesor Dr. h.c. Reinhold Würth si una dintre cele mai de succes afaceri din istoria postbelica a Germaniei. Reinhold Würth a transformat o mica afacere pornita de tatal sau in 1945, intr-un grup international ce cuprinde astazi peste 400 de companii in 82 de tari.

wurth_worldwide

Afacerile grupului Würth se axeaza pe distributia la nivel international a elementelor de asamblare si fixare printr-o retea de companii proprii. Dorinta noastra este de a deveni lider de piata in domeniul asamblarilor, iar punctele noastre forte au fost si sunt intotdeauna legate de calitatea serviciilor si produselor noastre corelate cu promptitudinea si calificarea personalului din vanzari.

In februarie 1994 Romania a fost inclusa pe harta mondiala a grupului Würth prin infiintarea unei companii locale ce poarta denumirea Würth Romania s.r.l. Debutul s-a facut in Bucuresti si, din aproape in aproape, reteaua de distributie s-a extins in intreaga tara. Dupa toti acesti ani de experienta, Würth Romania are in prezent peste 150 de reprezentanti comerciali si mai mult de 35.000 de clienti localizati in toate marile orase ale tarii.

Multumim clientilor nostri pentru ajutorul continuu pe care ni l-au oferit. Ii asiguram ca si pe viitor vom mentine standardele de calitate cu care i-am obisnuit deja.

wurth-inseamna-calitate

 

jos_istoric

Creeaza cont pe site

bilbioteca-brosuri-wurth