COMPANIA

Marcile Würth Romania

 marci_zebra WÜRTH ZEBRA – marca a calitatii absolute, ZEBRA este simbolul excelentei in domeniul sculelor si organelor de asamblare, garantand durabilitatea, fiabilitatea si eficienta ridicata in utilizare si functionare intr-un regim extrem de economic.
 marci_sabesto WÜRTH saBesto – chimia are un nume la Würth. Se numeste saBesto, o gama de produse chimice de cea mai buna calitate. Modul de ambalare si design-ul au fost special create pentru a da informatii clare si precise despre produs.
 marci_orsy WÜRTH ORSY – solutie ideala pentru economie de timp si bani, sistemul ORSY permite o gestiune mai buna, un acces usor si rapid si de asemenea o depozitare sigura a tuturor produselor. Dintr-o singura privire iti poti evalua stocul.
 marci_master WÜRTH Master – performant, robust si fiabil, sistemul MASTER reprezinta o marca a calitatii superioare pentru sistemele profesionale de scule electrice si pneumatice. Solutia ideala pentru toate lucrarile de fixare si montaj.
 marci_firstec WÜRTH FIRSTEC – marca a calitatii pentru stergatoare auto. Garantia O.E.M.
 marci_assy WÜRTH ASSY – marca a calitatii suruburilor pentru lemn. Datorita geometriei speciale a filetului se obtin valori ridicate ale vitezei si sigurantei la montaj.

 

Creeaza cont pe site

bilbioteca-brosuri-wurth