COMPANIA

PERFORMANȚA TREBUIE COMUNICATĂ - SPRAY DEZGHEȚAT PARBRIZUL

spray dezghetat parbrizul_fb copiere

… știați că … spray-ul WURTH pentru dezghețat parbrizul îndepărtează rapid și eficient gheața chiar și de pe geamurile foarte înghețate? Nu trebuie decât să pulverizați pe parbrizul înghețat de sus în jos, lăsați 15 secunde să acționeze după care îndepărtați gheața topită cu un simplu răzuitor de parbriz;

… știați că … folosind spray-ul WURTH pentru dezghețat parbrizul acesta se dezgheață foarte repede, fiind protejat împotriva unei noi înghețări?

… știați că … Testele independente efectuate de către specialiştii organismului german DEKRA au confirmat performanțele spray-ului WURTH pentru dezghețat parbrizul? Acesta protejează materialelor cu care intră în contact, nu atacă parbrizele din policarbonat, vopseaua și cauciucul;

… știați că … spray-ul WURTH pentru dezghețat parbrizul nu conține methanol, AOX și silicon, intrând astfel în categoria produselor concentrate din gama ”easy to clean effect”?

… știați că … spray-ul WURTH pentru dezghețat parbrizul este recomandat pentru toate tipurile de autovehicule și că îl puteți achiziționa prin intermediul reprezentanților WURTH, din magazinele WURTH sau folosind serviciile e-Shop WURTH și teleSales WURTH? 

Inapoi

Creeaza cont pe site

bilbioteca-brosuri-wurth