COMPANIA

PERFORMANȚA TREBUIE COMUNICATĂ

1_Scheibenklar Ianuarie 2108

… știați că … Detergentul pentru parbriz SCHEIBENKLAR are efect antigel pentru instalația de spălat parbrizul autovehiculului dumeneavoastră?

… știați că … Detergentul pentru parbriz SCHEIBENKLAR conferă o protecție sigură contra înghețului, împiedicând înghețarea atât a instalației de curățat parbrizul cât și a instalației de curățat farurile astfel oferind o vizibilitate foarte bună pe timpul iernii?

… știați că … Testele independente efectuate de către specialiştii organismului german DEKRA au confirmat performanțele detergentului pentru parbriz SCHEIBENKLAR? Printre acestea se numără și protejarea materialelor cu care intră în contact, faptul că nu atacă parbrizele din policarbonat, protejarea vopselei și a cauciucului, curăță foarte bine sarea folosită la combaterea poleiului și murdăria uleioasă de pe carosabil;

… știați că … Detergentul pentru parbriz SCHEIBENKLAR asigură o curățare completă și ușoară chiar și la diluare, intrând astfel în categoria produselor concentrate din gama ”easy to clean effect”?

… știați că … Detergentul pentru parbriz SCHEIBENKLAR este recomandat pentru toate tipurile de autovehicule și că îl puteți achiziționa din magazinele WURTH?

Magazinele WURTH le găsiți în:

București - șoseaua Chitiliei, nr. 174, sector 1, telefon +40 742 104 269;

CLUJ - incinta magazinului METRO, strada Avram Iancu, nr. 488-490, comuna Florești, telefon +40 744 485 526;

BACĂU - incinta magazinului METRO, DN2, Nicolae Bălcescu, telefon +40 744 539 996.

Inapoi

Creeaza cont pe site

bilbioteca-brosuri-wurth