COMPANIA

S.C. WURTH ROMANIA S.R.L. va aduce la cunostinta urmatoarele:

1) Prin completarea si depunerea CV-ului dvs, care cuprinde date cu caracter  personal, conform dispozitiilor legale,  sunteti  de acord în mod expres ca aceste date  sa fie utilizate de catre S.C. WURTH ROMANIA S.R.L. numai in vederea si in scopul contactarii dvs. de  catre  reprezentantii societatii in vederea realizarii procesului de selectie/recrutare de forta de munca;

2)  Va exprimati in mod expres si neechivoc consimtamantul dvs., va dati acordul pentru prelucrarea  de catre S.C. WURTH ROMANIA S.R.L.. a datelor dvs. cu caracter personal, in vederea realizarii procesului de selectie/recrutare de forta de munca

Prelucrarea datelor se va face pe durata procesului de recrutare,  precum si ulterior in vederea, pe o durata de 2 ani, in vederea unor recrutari ulterioare.

3) Va exprimati in mod expres faptul ca ati  luat la cunostinta ca dispuneti si puteti  sa va exercitati  toate drepturile prevazute de catre Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date (RGPD) si anume:  dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi suspus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa instantei de judecata.

S.C. WURTH ROMANIA S.R.L. va aduce la cunostinta ca  prelucreaza date cu caracter personal cu privire la dvs., in vederea indeplinirii unor operatiuni si scopuri legitime legate de desfasurarea procesului de selectie/recrutare de forta de munca.

Datele ce urmeaza a fi colectate direct de la dvs. se refera la: nume si prenume, CNP, data nasterii, domiciliu, cetatenie, starea civila, numar telefon mobil personal, adresa de email personala, istoricul activitatii profesionale, nivel cunostinte in diferite domenii, limbi straine, informatii despre studii, abilitati si aptitudini, recomandari de la locurile de munca anterioare.  Informatiile vor fi colectate prin mijloace automate, cu respectarea tuturor restrictiilor de securitate si protectie impuse de legislatia in vigoare.

Prin depunerea CV-ului,  va precizam ca S.C. WURTH ROMANIA S.R.L. va inregistra numai informatii sau date/informatii individuale oferite in mod expres si voluntar de catre dumneavoastra.

 

Acord aplicatie cariere Würth

Adresa email:
Nume:
Judet:

 

 

 

 

Acord prelucrare date CV Prin depunerea CV-ului, va precizam ca S.C. WURTH ROMANIA S.R.L. va inregistra numai informatii sau date/informatii individuale oferite in mod expres si voluntar de catre dumneavoastra.
 
Inapoi

Creeaza cont pe site

bilbioteca-brosuri-wurth