COMPANIA

... știați că ... Würth are în portofoliu și o gamă de uleiuri?

Gama uleiurilor TRIATHLON include uleiuri de motor, transmisie și hidraulice de înaltă performanță create și produse în Germania. În acest domeniu, Würth se bazează pe 15 ani de experiență, atât în Germania cât și în Europa.

Venim în întâmpinarea cerințelor dumneavoastră și vă facilităm obținerea informatiilor corecte și concrete, în utilizarea uleiului potrivit, punandu-va la dispozitie selectorul de uleiuri Würth - www.wuerth.de/oilguide (nu trebuie decât să selectați corect tipul de autovehicul utilizat, pentru a primi recomandarea Würth, referitoare la tipul de ulei, pe care vi-l propunem spre utilizare, în condiții optime de exploatare).

4_promo ulei

... știați că ... Uleiurile de motor TRIATHLON au o foarte mare arie de acoperire, practic putând fi recomandate pentru toți marii producători de autovehicule?

În acest sens veti remarca aprobările API (SM/SL/CF/CF-4/CI-4) si ACEA (A3/A4/B3/B4/C1/C2/C3, E3/E5/E7/E4/E6), care întrunesc cele mai stricte și severe condiții impuse de piața auto mondială.

Gama de vâscozitati propusă este 15W40; 10W30; 10W40; 5W40; 5W30.

... știați că ... Uleiurile de transmisie TRIATHLON întrunesc cele mai noi cerințe și reglementări API în materie, gama noastra de produse răspunzând, într-o paleta foarte largă, solicitărilor producătorilor auto europeni, americani și asiatici?

Uleiurile de transmisie TRIATHLON se adresează atât autoturismelor, cât și vehiculelor (ușoare, grele) comerciale, utilajelor industriale și agricole.

Gama de vâscozități propusă este 80W, 85W90, 75W80, 75W90, 75W140.

... știați că ... Uleiurile hidraulice TRIATHLON sunt uleiuri de extremă presiune de înaltă performanță?

Acestea au fost create special pentru sistemele hidraulice cu frâne hidrostatice, utilaje hidraulice din construcții, excavatoare, elevatoare, mașini și unelte industriale, platforme de ridicare și prese. Corespund standardelor DIN 51524 part 2.

Gama de vâscozități propusă este 10; 22; 32; 46 și 68.

... știați că ... Toată gama de uleiuri TRIATHLON o puteți achiziționa din magazinele WURTH, prin intermediul serviciilor teleSales WURTH și e-shop WURTH sau prin reprezentanții WURTH?

Vă mulțumim ca ați ales să ne considerați un partener viabil în materie de uleiuri de motor, transmisie și hidraulice!

Inapoi

Creeaza cont pe site

bilbioteca-brosuri-wurth