COMPANIA
INFORMAREA PERSOANEI VIZATE PENTRU PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

DECLARAȚIE PRIVIND PROTECȚIA DATELOR

PERFORMANȚA TREBUIE COMUNICATĂ - MAȘINILE ELECTRICE WURTH
în gama mașinilor electrice WURTH puteți găsi mașina electrică de găurit, ferăstrăul alternativ, șurubelnița electrică, polizorul unghiular, mașina de înșurubat cu impact și pistolul de nituit

PERFORMANȚA TREBUIE COMUNICATĂ - ASPIRATOARELE WURTH
Utilizarea aspiratoarelor WURTH se face cu un minim de efort într-o perioadă de timp scurtă, intrând astfel în categoria produselor existente în gama ”easy to clean effect”

Afla care este uleiul POTRIVIT pentru masina ta
Venim în întâmpinarea cerințelor dumneavoastră și vă facilităm obținerea informatiilor corecte și concrete, în utilizarea uleiului potrivit, punandu-va la dispozitie selectorul de uleiuri Würth - www.wuerth.de/oilguide

SPRAY DEZGHEȚAT PARBRIZUL
… știați că … folosind spray-ul WURTH pentru dezghețat parbrizul acesta se dezgheață foarte repede, fiind protejat împotriva unei noi înghețări?

SCHEIBENKLAR … acest detergent pentru parbriz
Detergentul pentru parbriz SCHEIBENKLAR conferă o protecție sigură contra înghețului, împiedicând înghețarea atât a instalației de curățat parbrizul ...

Calendarul Wurth
Istoria calendarului Wurth incepe cu mai bine de 30 de ani in urma, in 1984. In acest articol puteti vizualiza copertile calendarelor noastre de la prima editie pana in prezent.

Super RTV Silicon (room temperature vulcanization silicone)
Pretul mare al catalizatorului, problemele grave cauzate motoarelor dar mai ales pierderile imense datorate stationarii camioanelor sau autoturismelor in garaje, au dus la necesitatea aparitie unui nou tip de silicon, SUPER RTV SILICON.

Easy Balance - echilibrare dinamica
EASYBALANCE este o pulbere absorbanta pentru echilibrat roti care se introduce direct în interiorul anvelopelor pentru camioane/autobuze.

Banda de silicon Würth
Caracteristicile speciale ale benzii de silicon (elasticitate, autovulcanizare, rezistenta la temperaturi ridicate) o recomanda ca solutia perfecta pentru tot ceea ce trebuie infasurat (bobinat).

Creeaza cont pe site

bilbioteca-brosuri-wurth