COMPANIA

semnalistica_530

Würth Romania: Bine ati venit!

Infiintata in februarie 1994 ca reprezentanta in Romania a concernului german Adolf Würth GmbH&Co. KG, Würth Romania a devenit in scurt timp o companie de top pe piata romaneasca in domeniul elementelor de asamblare, sistemelor de ancorare, adezivilor, etansantilor si a cosmeticelor auto.

Cu o gamă de peste 20.000 de produse și având garanția calității germane a produselor și serviciilor sale, WURTH România este cea mai indicată pentru a fi furnizorul dumneavoastră numărul unu.

Știm că pentru dumneavoastră simplu și rapid sunt reguli de bază de fiecare dată când interacționați cu noi. De aceea, eforturile noastre sunt concentrate pe dezvoltarea unor procese mult simplificate care să ducă la îmbunătățirea experiențelor pe care le aveți cu noi.
 
Punctele noastre forte au fost, sunt și vor fi întotdeauna legate de calitatea serviciilor și a produselor noastre, corelate cu promptitudinea și calificarea specialiștilor noștri care vă oferă cele mai bune soluții în vederea rezolvării oricăror probleme tehnice cu care vă confruntați.

home_01_full

Creeaza cont pe site

bilbioteca-brosuri-wurth