CARIERE

Cariera ta la Würth Romania!

Würth Romania se afla pe piata romaneasca din 1994, timp in care valorile umane si morale ale organizatiei au fost conturate, evidentiate, conservate si recompensate cu:

  • pachete salariale motivante
  • traininguri si instruiri in tara si in strainatate
  • planuri de cariera
  • concursuri interne si internationale
  • schimburi de experienta interna si internationala,

 toate avand un mediu de lucru placut, motivant si proactiv.

Compania are 230 de angajati din care 170 reprezinta forta de vanzari impartita in trei mari divizii:

  • Auto – Cargo
  • Lemn – Constructii
  • Metal – Intretinere, astfel fiind acoperita toata suprafata Romaniei.

Ierarhia fortei de vanzari are patru niveluri ierarhice: Reprezentantul de Vanzari, Key Account-ul, Directorul de Zona si Directorul de Divizie. Datorita dezvoltarii sanatoase a companiei, reprezentantii nostri de vanzari au posibilitati reale de a promova daca au performante constante, sunt loiali companiei si sunt orientati catre o cariera la Würth.

Deschiderea primului magazin de tip Pick-up Shop, parte din Lantul de Magazine Würth, vine sa completeze cu succes departamentul de vanzari lansand inca o directie de valorificare a vanzarilor.

Ce inseamna sa fii Reprezentant Vanzari la Würth?

Reprezentantul de Vanzari Würth este cea mai importanta unitate a fortei de vanzari  - abordand acest proces din urmatoarele perspective:

1. Locul nostru de munca este la sediul clientului.

Construirea, dezvoltarea si intretinerea relatiilor noastre cu clientii se bazeaza pe comunicarea directa, periodica si sustinuta cu acestia.

 2. Noi nu asteptam sa vina clientii la noi, noi mergem la ei.

Identificarea de noi zone de vanzare prin gasirea de noi clienti, imbunatatirea permanenta a bazei noastre de date implica multa munca si rabdare si nu poate fi realizata decat cu dedicatie si automotivare.

3. Noi inspiram clientii nostri in alegerea celei mai bune solutii Wurth

Consultanta acordata clientilor are ca rezultat satisfactia acestuia si siguranta noastra ca si urmatoarea data vom fi alesi tot noi.

Serviciile acordate clientilor nostri impreuna cu o calitate exceptionala a produselor duc la recunoasterea orientarii noastre catre client si a dedicarii noastre in mentinerea relatiilor cu clientii.

Asa ca, daca esti dinamic, comunicativ, organizat si iti place domeniul tehnic asteptam aplicatia ta!

  

jos_cariere

gdpr_cariere

Creeaza cont pe site

bilbioteca-brosuri-wurth